DP'den Eskişehir'e çıkarma

DP’den Eskişehir’e çıkarma
 Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt bugün, Genel Başkan Gültekin Uysal’da 12 Nisan’da Eskişehir’de olacak.Eskişehir bugün Demokrat Parti (DP) Milletvekilini ağırlayacak. Bundan bir süre önce Milliyetçi Hareket...

 


Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt bugün, Genel Başkan Gültekin Uysal’da 12 Nisan’da Eskişehir’de olacak.


Eskişehir bugün Demokrat Parti (DP) Milletvekilini ağırlayacak. Bundan bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) ihraç edildikten sonra Demokrat Parti’ye katılarak kır at rozetini yakasına takan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt bugün Eskişehir’e gelecek. Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan İl Başkanı Hüseyin Özcan, Partisinin Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un saat 10’da meslek odalarına yönelik yapacağı ziyaret saat 12.00’de il ve ilçe teşkilatlarındaki toplantıyla devam edecek” dedi.


 İl Başkanı Özcan, Ayrıca Genel Başkanımız Gültekin Uysal’da 12 Nisan Pazartesi günü Eskişehir’de olacak. Başkanımız Uysalın Eskişehir programı saat 10 ‘da düzenlediğimiz kahvaltılı basın toplantısıyla başlayacak. 11.30’da Hamamyolu Caddesi Yediler Parkından girişinde esnaf ziyareti ile devam edecek olan başkanımız ardından Kanal 26 Televizyonundaki programa katılarak ülke gündeminde yaşanan gelişmeler konusunda Eskişehir halkımıza bilgi verecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.