Baro'da kongre sonrası görev bölümü yapıldı

Baro’da kongre sonrası görev bölümü yapıldı
 Eskişehir Barosunun geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan genel kurulunda seçime tek aday olarak katılan Mustafa Elagöz, görev yapacağı yeni meslektaşlarıyla ilk kez bir araya geldi.Baro hizmet binasında önceki gün gerçekleştirilen...

 


Eskişehir Barosunun geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan genel kurulunda seçime tek aday olarak katılan Mustafa Elagöz, görev yapacağı yeni meslektaşlarıyla ilk kez bir araya geldi.


Baro hizmet binasında önceki gün gerçekleştirilen toplantıda yeni başkan ve komisyon temsilcileri belirlendi. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Eskişehir Barosu idaresi ve bünyesindeki komisyon başkanları tespit edildi. Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda Baro Başkanlığı görevini Mustafa Elagöz, yeniden görevi üstlendi. Yapılan görev dağılımına göre, Başkan Yardımcılığına İzzet Aslan, Genel Sekreterliğe Yusuf Özcan, Saymanlığa Sencer Çelen, Avukat Hakları Merkez Başkanlığına Faruk Günhan, CMK ve Uzlaşma Komisyon Başkanlığına Faruk Günhan, Adli Yardım Bürosu Başkanlığına, Hilal Şeref, Staj Kurulu Başkanlığına Sencer Çelen, Kadın Hakları Komisyon Başkanlığına Eylem Karacasu, Çocuk Hakları Komisyon Başkanlığına İdil Burcu Polat, İnsan Hakları Komisyon Başkanlığına Duygu Akyol, Kent ve Çevre Komisyonu ile Hayvan Hakları Komisyon Başkanlığına Özlem Sut Dolmuş, Eğitim-Kültür-Sanat ve Spor, Ayrımcılıkla Mücadele Komisyonu ile Engelli Hakları Komisyon Başkanlığına Hüseyin Akçar, görevlendirildi. Düzenlenen ilk yönetim kurulu toplantısı görev dağılımında bulunulması ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.