Çocuk Bayramı internette kutlanacak

Çocuk Bayramı internette kutlanacak
 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, pandemi sebebiyle bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı internet üzerinden gerçekleştireceği bir dizi etkinlikle kutlayacak.Covid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasaklarının...

 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, pandemi sebebiyle bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı internet üzerinden gerçekleştireceği bir dizi etkinlikle kutlayacak.


Covid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasaklarının uygulanmasıyla çocuklar için hizmetlerini internet üzerinden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Hakları Birimi, Masal Şatosu, Sabancı Uzay Evi ve Bilim Deney Merkezi, Hayvanat Bahçesi, Gençlik Merkezi, ESMEK, Senfoni Orkestrası ve Şehir Tiyatroları birimlerinin etkinlikleri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak. Çocukların dijital platformlarda gün boyunca kaliteli zaman geçirmesini ve bayramda evde olmanın burukluğunu yaşamamalarını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, online etkinliklerle çocukların yanında olmaya devam edecek.


Vatandaşların gerçekleştirilecek tüm etkinlikler hakkında bilgi almak için ebbetkinlik Facebook, Instagram ve Twitter sayfalarını ziyaret edebileceklerini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine herkesi davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.