Kurt: "Barışın bayramı"

Kurt: “Barışın bayramı”
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’nin aydınlık...

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’nin aydınlık geleceği çocuklara emaneti olduğunu vurgulayan Başkan Kurt,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada çocuklara armağan edilen barışın ve kardeşliğin simgesi olan ilk ve tek bayram olduğunun altını çizdi.


Kurt mesajında, “Dünya çocuklarıyla birlikte tüm çocukların ve milletin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışına yetişen 115 mebusu ve sonrasında çalışmalara katılan diğer mebusları rahmetle ve saygıyla anıyorum. Kovid-19 salgınında hayatını kaybeden vatandaşlara, terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyor; tüm gazilerle birlikte, Kovid-19 mücadelesinde herkesi duygulandıran ve gururlandıran bir özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarına da şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.