Sağlık çalışanlarına teşekkür ziyareti

Sağlık çalışanlarına teşekkür ziyareti
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, koronavirüs salgını ile mücadelede olağanüstü mücadele veren sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, gece gündüz demeden yürüttükleri çalışmalara teşekkür etti.Koronavirüs...

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, koronavirüs salgını ile mücadelede olağanüstü mücadele veren sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, gece gündüz demeden yürüttükleri çalışmalara teşekkür etti.


Koronavirüs salgınında ülke genelinde vaka ve ölüm sayıları yeniden artarken, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, önceki gün Eskişehir Özel Ümit Hastanesi’ni ziyaret ederek akşam nöbetinde olan sağlık çalışanlarına emekleri için teşekkür etti. Çakırözer’e ziyaretinde hastane Başhekimi Dr. Ali Züberi de eşlik etti. 


Salgınla mücadelede sağlık emekçilerinin olağanüstü mücadele verdiğini aktaran Çakırözer, “Bir yılı aşkın süredir koronavirüs salgını ile mücadele veriyoruz. Bu sürecin en büyük kahramanları sağlık emekçilerimiz. Sağlık emekçilerimiz pandemi boyunca yeri geldiğinde ailesinden uzakta, yeri geldiğinde uykusuz, insanlarımızın sağlığı için çalışmaya devam etti. Bu süreçte maalesef yaşamını yitiren sağlık emekçilerimiz de oldu. Tüm sağlık çalışanlarımıza emekleri için minnetimi sunarken, sağlık şehitlerimizi saygıyla anıyorum” dedi.


ESKİŞEHİRLİLERE ‘KURALLARA UYALIM’ ÇAĞRISI


Çakırözer, ziyareti sonrasında Eskişehirlilere, “Pandemi döneminde bizler de sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına sıkı sıkıya uymalı, aşımızı olmalıyız. Kurallara uyarak hem sağlık emekçilerimizin çalışmalarınıkolaylaştırır, hem de şehrimizi kırmızıdan kurtarabiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.