"Tuzak kuranlar ortaya çıkarılmalı"

“Tuzak kuranlar ortaya çıkarılmalı”
Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Kararman, Çifteler Devlet Hastanesindeki bir dinlenme odasında doktorların oyun oynarken görüntülerinin servis edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.Başkan Kararman, konuyla ilgili olarak...

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Kararman, Çifteler Devlet Hastanesindeki bir dinlenme odasında doktorların oyun oynarken görüntülerinin servis edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.


Başkan Kararman, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İlçe hastanesinde çalışanın teveccühüne layık olmayanlar emellerine kirli faaliyetlerle ulaşmayı denemişler, bu görüntüleri de bu amaçları için kullanmışlardır. Bunu yaparken de rehberleri Türkiye’yi yok etme emeli taşıyan hain darbe girişimin ilk adımı olan gizli kayıt, gerçek dışı haberler v.b. işlerden oluşan fetö taktikleri olmuştur.


Yasal yollarla elde edemediklerini, bahse konu fetö taktikleriyle elde etmeye çalışanlar bunlarla da yetinmeyip canlı yayınlara çıkarak iftira ve suçlamalarına devam etmektedir. Bu şahıslar sağlık çalışanlarının dostu değil düşmanı olduklarını açıkça ortaya koymuşlardır.


Malum şahıslar, her nasılsa, halen bitmemiş bir soruşturmanın soruşturma dosyasında dahi olmayan görüntülerinin ellerinde olduğunu övünerek anlatmaktadırlar. Hukuken gizliliği esas olan bir soruşturma içeriğinin bu şahısların elinde olması, üzerine bununla övünmeleri de izaha muhtaçtır.


Yürütülen soruşturmada, kirli taktikleri ortaya çıkacağından korkan bu şahıslar, tamamlanmamış soruşturmaya önceden baskı kurabilmek adına asılsız haberlerle şehrimizdeki birçok idareciyi ve sağlık çalışanını da hedef almaktan hiçbir çekince duymamıştır.  Bu durum şahısların niyetlerinin kötülüğünü ortaya koymaktadır.


Soruşturmanın gizliliğini ve selametini ihlal etmemek adına koruduğumuz sessizliğimizi; her türlü kirli taktiğe başvuran bu güruha sorularımızı iletmek adına bozmak zorunda kaldık. Sağlık çalışanı üyelerimizi savunmak yasayla üzerimize yüklenmiş sendikal görevimizdir. Aynı şartları tekrar yaşasalar hiç gocunmadan savunmalarını yapacağımı buradan açık ve net olarak bildirmek isteriz…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.