Bu araçtan sağ çıktılar

Bu araçtan sağ çıktılar
Aşırı hız az daha can alıyordu. Dikkatsizlik, tedbirsizlik aşırı hız gibi başlıca nedenlerin yol açtığı trafik kazalarına bugün bir yenisi daha eklendi.Kaza Eskişehir Ankara Karayolun Sivrihisar yakınlarında meydana geldi....

Aşırı hız az daha can alıyordu. Dikkatsizlik, tedbirsizlik aşırı hız gibi başlıca nedenlerin yol açtığı trafik kazalarına bugün bir yenisi daha eklendi.


Kaza Eskişehir Ankara Karayolun Sivrihisar yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kaza şöyle gelişti, Ankara yönünden Eskişehir istikametine gelmek üzere yola çıkan Saim T.idaresindeki otomobil Sivrihisar ilçesi yakınlarında yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.Aşırı hız sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün neden olduğu kazada araçtan yaralı olarak çıkartılan sürücü ile Arif T.112 acil kurtarma ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra tedavi edilmek üzere Sivrihisar İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.Kaza ile ilgili adli soruşturmanın başlatıldığı yaralanan 2 kişinin cde sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.