Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı

Yolcu otobüsü  şarampole yuvarlandı
Sivrihisar’da bir yolcu otobüsü bariyerlere çarparak şarampole yuvarlandı. Devrilen otobüste bulunanlardan 1 kişi ölürken, 14 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Edinilen bilgiye göre, İsmail Bostan idaresindeki 61 S...

Sivrihisar'da bir yolcu otobüsü bariyerlere çarparak şarampole yuvarlandı. Devrilen otobüste bulunanlardan 1 kişi ölürken, 14 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İsmail Bostan idaresindeki 61 S 1215 plakalı yolcu otobüsü, Sivrihisar-Ankara karayolunun 16. Kilometresindeki Bademlik mevkiinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak şarampole yuvarlandı. Kazada otobüsün altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden şahsın kimliği belirlenemezken, Araçta bulunanlardan Hüseyin Çelik , Uğur Ertaş, Sevim Kök, Hüseyin Çetin, Yeter Kalender Yusuf Aktan, Sevim Aktan, Ercan Önder, M. Ali Bahadır, Ahmet Akın, Murat Gündoğmuş, Celil Taş, Mesude Akgül, , ve Hüseyin Ender yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince, Sivrihisar, Polatlı ve Eskişehir'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
Bu arada kazada hayatını kaybeden şahsın cesedi ise otopsi için Sivrihisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili tahkikata başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.