Bakan Avcı, Eskişehir Ticaret Odası üyeleriyle bir araya geldi

Bakan Avcı, Eskişehir Ticaret Odası üyeleriyle bir araya geldi
ESKİŞEHİR (İHA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Yönetim Kurulu üyelerini İstanbul’da bakanlığın çalışma ofisinde kabul etti. Toplantıda Eskişehir ekonomisi, yapılacak...







ESKİŞEHİR (İHA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Yönetim Kurulu üyelerini İstanbul’da bakanlığın çalışma ofisinde kabul etti. 
Toplantıda Eskişehir ekonomisi, yapılacak hizmet ve yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca Odunpazarı’nda yapılan ve önümüzdeki günlerde açılışa hazır hale gelecek Eskişehir Ticaret Müzesi’nin son durumu da ele alındı. Eskişehir’in turizm potansiyelinin değerlendirildiği toplantıda kentin termal turizmdeki potansiyeli, Kızılinler ve Frig Vadisi projelerinin durumu da görüşüldü. Seyitgazi Sucaattin Veli Ocağı bağlamında Eskişehir’in inanç turizmi de görüşülen konulardan biri oldu.
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Bakan Avcı’ya düzenleyecekleri Vergi Rekortmenleri ödül Töreni hakkında bilgi verdi. Başkan Güler ayrıca, tatillerini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlara yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı Komşunu Al Gel Kampanyasına oda olarak kendilerinin de destek olacaklarını Bakan Avcı’ya iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.