"Üzgünüm" demesi de kendisini kurtaramadı

“Üzgünüm” demesi de kendisini kurtaramadı
Bir gece kulübünde sahne almak için Eskişehir’e gelen Emrah Karaduman, otel girişinde şüpheli E.D. tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştı. E.D, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağıyla...






Bir gece kulübünde sahne almak için Eskişehir’e gelen Emrah Karaduman, otel girişinde şüpheli E.D. tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştı. E.D, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağıyla önceki gün serbest bırakılmıştı. Ancak Cumhuriyet Savcısının itirazı üzerine şüpheli E.D., Emek mahallesinde dün öğlen saatlerinde yeniden gözaltına alındı. E.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

E.D., sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“öncelikle arkadaşlardan binlerce defa özür diliyorum gerek plotonik aşk olsun, gerek tesadüf, gerek kasıt olsun anladım ki dünyadaki hiçbir şey insanların canını yakmaya değmez. Mahkemenin kararı ile serbestim, ama tekrar bozulabilir diye düşünüyorum. Bunu söylemeseydim çok daha üzülecektim masum kalmayı ve öyle ölmeyi tercih ederim. Bununla asla zerre kadar gurur duymadım ve duymayacağım.


”
“O öFKEYLE GİTTİM AMA GöRüNCE İYİ BİR İNSAN OLDUĞUNU DüŞüNDüM”


Ayrıca ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman ve şoförü Volkan Karaca’yı bıçakla yaralayan Duman, o geceyi şöyle anlattı: “O öfkeyle gittim ama görünce iyi bir insan olduğunu düşündüm vazgeçecektim belki ama korumasının tutarsız davranışı beni o anda etkiledi. Orada kalamazdım galiba, belki onlarda istemeyecekti diye düşünüyorum istesinler ya da istemesinler beni dost olarak görmelerini isterdim her ne kadar olmasa da Bundan sonra hiçbir şey yazmayacağım uzun bir süre”
YENİDEN GöZALTINDA
öte yandan ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman ve şoförü Volkan Karaca’yı bıçakla yaralayan şüpheli E.D. yeniden gözaltına alındı. Olayın ardından polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol kararı ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakılmıştı. Cumhuriyet Savcısının itirazı üzerine şüphelinin Emek mahallesinde dün öğlen saatlerinde yeniden gözaltına alındığı, hastanedeki sağlık kontrolünün ardından çıkarıldığı adliyede tutuklandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.