Zehir tacirlerine şafak operasyonu 


Zehir tacirlerine şafak operasyonu 

Türkiye genelinde zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında, Eskişehir’de de 10 farklı adrese şafak baskını gerçekleştirildi. Çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken, fazla miktarda uyuşturucu maddenin...






Türkiye genelinde zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında, Eskişehir’de de 10 farklı adrese şafak baskını gerçekleştirildi. çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken, fazla miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği öğrenildi.

Türkiye genelinde, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Eskişehir’de daha önce belirlenen 10 farklı adrese polis ekipleri baskın yaptı. Narkotik Şube Müdürlüğünün yanı sıra operasyona, Asayiş Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler katıldı.


LADY’DEN YİNE UYUŞTURUCU MADDE KAçMADI


Daha önce düzenlenen operasyonlarda başarısı ile dikkat çeken Narkotik köpeği Lady, bir evde yapılan arama sırasında sebzeliğe saklanan uyuşturucu maddeyi kısa sürede buldu. Uyuşturucu madde satıcılarına yönelik 10 farklı evdeki operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
Yapılan operasyonda Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplanan yaklaşık 150 polis, belirlenen adreslere eş zamanlı olarak girdi. Adreslere koçbaşı ile kapıları kırarak giren ekipler, şüphelilerin kaçmasına da izin vermedi.


10 KİŞİ YAKALANDI
Yapılan eş zamanlı operasyonda 10 şahıs yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda, 317 gram bonzai ve 1 çıkı satışa hazır hale getirilmiş bonzai, 2 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi, 13 adet ecstasy hap ile 3 adet pompalı tüfek,1 adet tabanca ile 29 adet de fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında adli soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.