Miniklerin piknik mutluluğu

Miniklerin piknik mutluluğu
Doğa Koruma ve Milli Parklar Eskişehir Şube Müdürülüğünün ev sahipliğinde Musaözü rekreasyon alanında gerçekleştirilen etkinliğe sığınmacı çocukların yanı sıra anneleri de katıldı. Proje kapsamında faaliyetlere başlayan...

Doğa Koruma ve Milli Parklar Eskişehir Şube Müdürülüğünün ev sahipliğinde Musaözü rekreasyon alanında gerçekleştirilen etkinliğe sığınmacı çocukların yanı sıra anneleri de katıldı. Proje kapsamında faaliyetlere başlayan 20 kişilik kadın gönüllü grup, sığınmacı çocuklarla eğlenceli dakikalar geçirirken, miniklerin de yaşadığı mutluluk yüzlerine yansıdı. 



"İnsanların yüzünü güldürmeye çalışıyoruz"
Damla Projesinin Eskişehir temsilciliği görevini yürüten Pakistanlı Ghania Suhail, mülteci çocukların zor bir süreçten geçerek Türkiye’ye geldiğini hatırlattı. özellikle çocuklara her konuda destek olmaya çalıştıklarını aktaran Suhail, gönüllü olarak bu faaliyetlere destek veren ekip arkadaşlarına teşekkür ederek "Geçen sene ben Damla Projesine katılımcı olarak gitmiştim. İnsanları güldürmeye çalışıyoruz. Şimdi ben Eskişehir temsilcisi olarak bu projenin içinde yer alıyorum. Böyle bir ortamda bulunmaktan dolayı çok mutluyum" şeklinde konuştu.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.