DP'ye Bursa'dan misafirler

DP’ye Bursa’dan misafirler
Demokrat Parti Eskişehir Teşkilatı’na, Bursa Osmangazi İlçe Kadın Kolları tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.Bu haftaki Pazar toplantılarını Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Nihan Şimşek ve İlçe Kadın Sekreteri Sibel...

Demokrat Parti Eskişehir Teşkilatı’na, Bursa Osmangazi İlçe Kadın Kolları tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.
Bu haftaki Pazar toplantılarını Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Nihan Şimşek ve İlçe Kadın Sekreteri Sibel Cömert ile birlikte gerçekleştiren DP Eskişehir İl Başkanı Nazım Dölekçekiç, 10 Kasım ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
Cumhuriyet’in Türk Milleti’nin birleştirici gücü olduğunu söyleyen Dölekçekiç, “Cumhuriyet’in kurucusu olan Ulu önder Atatürk’te Türk milletinin birleştirici gücüdür. Hepimiz onun isminin altında toplanarak birlik ve beraberliğimizi sağlıyoruz. Onu nerden anlıyoruz?  Ne zaman Türk milletinin, Cumhuriyet’in başı sıkışsa tek buluştuğumuz yer Ulu önder Atatürk oluyor” dedi.
10 Kasım’da Türk milletinin akın akın Anıtkabir’e ziyarete gittiğini belirten Dölekçekiç, “ Ona dualar ettiler, andılar. Hep de minnet ve hasretle andılar. Atatürk dünyanın takdir ettiği büyük bir devlet adamı, asker bir de dehaydı. Atatürk’ü eleştiren gözleri es geçiyoruz.  Bu tarz kişiler Türk milletimiz için hiçbir değer ifade etmemektedir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.