Sel yolları kapadı

Sel yolları kapadı
Ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir ve bölgesinde de etkili olan sağanak yağmur dün sel felaketinin yaşanmasına neden oldu. Haziran ayını olduğu gibi Temmuz dada etkili olan yağmur birçok yerleşim bölgesinde hayatı felce uğrattı....





ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir ve bölgesinde de etkili olan sağanak yağmur dün sel felaketinin yaşanmasına neden oldu. Haziran ayını olduğu gibi Temmuz dada etkili olan yağmur birçok yerleşim bölgesinde hayatı felce uğrattı. Güne sıcak başlayan Eskişehirliler dün öğleden sonra yağmura yine hazırlıksız yakalandı. Kent merkezinde olduğu gibi kırsal kesimde de etkili olan yağmurla birlikte gelen sel ulaşım başta olmak üzere ekili arazileri de olumsuz yönde etkiledi.
Yaklaşık bir saat boyunca etkili olan sağanak yağmur Eskişehir Seyitgazi karayolundaki ulaşımın durmasına sebebiyet verdi. Karayolunun Sarayören mevkiinde yaşanan sel olayı yüzünden birçok araç kayarak yoldan çıkarken araçlarında mahsur kalan vatandaşlarda su baskının sona ermesini bekledi.
Karayolu tamamen ulaşıma kapatan sel yüzünden meydana gelen trafik kazalarında ise şans eseri ölen yada yaralanan olmadı. Oluşan selin ardından bölgeye Seyitgazi ilçe itfaiye ve sağlık ekiplerinin seferber edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.