Komşudan Eskişehir yoluna havadan denetim

Komşudan Eskişehir yoluna havadan denetim
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından Afyonkarahisar- Eskişehir karayolunun 24. kilometresindeki Yarımca Kavşağı’nda sürücüler ve yanındakilerin GBT sorguları yapıldı. Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İl...






Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından Afyonkarahisar- Eskişehir karayolunun 24. kilometresindeki Yarımca Kavşağı'nda sürücüler ve yanındakilerin GBT sorguları yapıldı. 


Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri
helikopter destekli trafik ve asayiş denetimine katıldı..
Jandarma Genel Komutanlığı'nın trafik kazalarını ve asayiş olaylarını önleme faaliyetleri çerçevesinde Afyonkarahisar'da helikopter destekli trafik uygulaması yapıldı. İl Jandarma Komutanlığı tarafından Afyonkarahisar- Eskişehir karayolunun 24. kilometresindeki Yarımca Kavşağı'nda sürücüler ve yanındakilerin GBT sorguları yapıldı.
Karadan jandarma ekipleri denetim yaparken havadan da Jandarma Genel Komutanlığına ait helikopterle Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tugg. özdemir Şan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa çelenk, İl Jandarma Komutanı Albay Hamza çömez ve İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Afyonkarahisar- Eskişehir karayolunda havadan güzergâhını ve şehrin ana hatlarındaki trafik durumunu denetledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.