SARAR ÇİFTİNİN EVİNDE SOYGUN ŞOKU!

SARAR ÇİFTİNİN EVİNDE SOYGUN ŞOKU!
Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar, gece yarısı evlerinde  maskeli 3 kişi tarafından rehin alındıktan sonra soyuldu. Alınan bilgiye göre, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı...






Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar, gece yarısı evlerinde  maskeli 3 kişi tarafından rehin alındıktan sonra soyuldu.
Alınan bilgiye göre, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar'ın Sümer Mahallesinde bulunan, aynı zamanda fabrikasının da yer aldığı (Eski basma Fabrikası) bölgede bulunan evine giren maskeli 3 kişi, silah zoruyla çifti rehin alarak darp etti.
Bir süre rehin tutulan çiftin evinde bulunan kasasını silah zoruyla açtıran soyguncular, kasada bulunan ziynet eşyaları ve yüksek miktardaki dövizleri alarak kaçtı.
Yabancı uyruklu olduğu iddia edilen maskeli soyguncular konuttan kaçarken Eskişehir Emniyet Müdürlüğü kent çapında geniş çalışma başlattı.
Olayın önceki gece sahur saatlerine yakın meydana geldiği öğrenilirken, maskeli 3 soyguncu tarafından darp edilen Sarar çifti olay sonrası hastaneye götürülerek, darp raporları alındı.
Eskişehir’in en ünlü sanayicilerinden olan Cemalettin Sarar ile eşi Sarar’ın evlerine, ellerinde silah, yüzlerinde maske ile giren 3 şahsın Türkçeyi zor konuştukları ve bu nedenle yabancı uyruklu olma ihtimallerinin bulunduğu bilgi edinildi.
Yaşanan olay Eskişehir’de büyük üzüntü ve şok yaratırken, olayın ortaya çıkmasından sonra, soyulan, bağlanan ve darp edilen Sarar çiftine dün gün boyu “Geçmiş olsun” ziyaretleri yapıldı.
Gece yarısı yaşanan olayın ardından kent genelindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekiplerinin yabancı uyruklu oldukları düşünülen 3 şahsın yakalanması için başlattığı çalışma devam ediyor. Gece boyunca kentin giriş ve çıkış noktalarında soyguncuları yakalamak için çalışmalar sürdürülürken arama noktalarında durdurulan araçlar da tek tek titizlikle arandı. Şahısların Eskişehir'in dışına çıkmış olma ihtimaline karşı Bilecik, Kütahya ve diğer çevre illerdeki ekipler de uyarıldı. Konuyla ilgili Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da bir savcı görevlendirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.