Özdemir'den 9. Kitap

Özdemir’den 9. Kitap
Prof. Dr. Gazi Özdemir’in 4 sohbet kitabının ilki olan “Allah İle Anlaşmamız Var-Kur’an’a göre sohbetler-1” isimli kitap kitapçılara dağıtıldı.“Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Emekli Öğretim Üyesi...

Prof. Dr. Gazi özdemir’in 4 sohbet kitabının ilki olan “Allah İle Anlaşmamız Var-Kur’an’a göre sohbetler-1” isimli kitap kitapçılara dağıtıldı.


“Osmangazi üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Emekli öğretim üyesi olan Prof. Dr. Gazi özdemir, 1999 yılında trafik kazasında vefat eden eşi Prof. Dr. Necla özdemir adına 2 çocuğu ile birlikte 2002 yılında kurmuş oldukları NöVAK Vakfı adına bugüne kadar 8 (sekiz) kitap yayınladı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Bu kitapların gelirleri ve kendilerinin de katkıları ile Eskişehir Tıp Fakültesi öğrencilerine burs verilmekte ve kitaplardan sağlanan gelir arttıkça da burslu öğrenci sayısı artmaktadır. Dr. özdemir’in  son olarak Kur’an‘a göre sohbetler şeklinde, dinin doğru öğrenilip uygulanmasına yönelik farklı konuları içeren 4 sohbet kitabının ilki olan “Allah İle Anlaşmamız Var – Kur’an’a göre sohbetler-1” isimli kitap kitapçılara dağıtılmış bulunmaktadır. Kitap 376 sayfa olup 31 bölümden oluşmaktadır. Her bölüm farklı konulardan oluşmuş ve her konu Kur’an ayetleri ışığında sohbet akışkanlık ve anlatımıyla yer almıştır. Konular, özellikle 1400 yıldır yanlış anlatılan, insanların kafasını karıştıran ve Kur’an’ın huzur vericiliği ile doğru dinin ana kurallarını içerdiği halde doğruları değiştirilen veya gizlenen konulardan seçilmiştir. Diğer 8 kitap gibi bu kitabın da geliri, öğrenci bursuna olacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.