Bayramlık meyveler el yakmıyor

Bayramlık meyveler el yakmıyor
 Bayramlık meyveler tezgaha çıktı. Kurban Bayramında misafirlerine meyve ikram etmek isteyen vatandaşlar semt pazarlarının yolunu tuttu.Kurtuluş pazarı esnafı Hakan Araz, satışların yeni yeni başladığını söyledi.Pazarlarda...

 


Bayramlık meyveler tezgaha çıktı. Kurban Bayramında misafirlerine meyve ikram etmek isteyen vatandaşlar semt pazarlarının yolunu tuttu.


Kurtuluş pazarı esnafı Hakan Araz, satışların yeni yeni başladığını söyledi.


Pazarlarda satışların son iki gün olduğunu ifade eden Araz, “Pazarımızda hareket var. Eskişehir’de genel anlamda bir boşalma var. Herkes şimdi tatilde. Artık insanlar için bayramlar tatil. Pazarlar o yüzden çok hızlı değil, yavaş geçiyor ama umudumuz var. İnşallah bugün daha güzel olacak” dedi.


Meyve fiyatları hakkında da bilgi veren Araz, “üzüm 5 lira, şeftali 5-6 lira,  erik 4-5 lira, incir 6-7 lira, çilek 8 lira, kiraz 10, 15 lira, karpuz 1 lira. Kalitesine göre fiyatlar değişiyor. Bu sene meyve ucuz. Meyveler 5- 6 lira. Hem çok sıcak. İnsanlar bol bol yesinler. 5- 6 lira çok paralar değil artık. O yüzden bu sene meyve ucuz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.