Araç parklarına saksılı önlem

Araç parklarına saksılı önlem
Park yasağını ihlal ederek gelişigüzel araçlarını cadde ve sokaklara bırakan sürücüler vatandaşı da isyan ettirdi.Şehrin hemen, hemen her sokağında yaşanan araç parkı sorununa karşı kalıcı bir çözüm bulunamıyor.Yasak...


Park yasağını ihlal ederek gelişigüzel araçlarını cadde ve sokaklara bırakan sürücüler vatandaşı da isyan ettirdi.

Şehrin hemen, hemen her sokağında yaşanan araç parkı sorununa karşı kalıcı bir çözüm bulunamıyor.
Yasak olduğunu bilerek kullandıkları araçlarını sokak aralarına park eden sürücüler vatandaşlara da zor anlar yaşatıyor. Gelişigüzel bırakılan araçlar yüzünden ikamet ettikleri binalara bile zor girebildiklerini ifade eden vatandaşlar sorumluları da park konusunda denetim yapmaya davet ettiler. Parkları engellemek için çeşitli yollara başvuran Eskişehirliler, apartmanların önlerini bariyerler ile donattı. Parklardan bıkan Şirintepe Mahallesindeki birçok sokak çiçek saksılarıyla donatıldı.
Araç parklarına karşı saksılı önlem aldıklarını ifade eden apartman sakinleri “Parklar yüzünden kapımızı açamaz hale geldik. Bıraktıkları araçları saatlerce almıyorlar. Binalarımızın kapalı otoparklarının önünü bile işgal eden sürücüleri defalarca uyarmamıza rağmen hiç biri dikkate almıyor. Aramızda para toplayarak parkların engellenmesi için sokaklarımızı saksılar ile donattık. Hem parklardan kurtulduk hem de sokaklarımıza renkli bir görünüm kazandırdık” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.