Ankara 40, İstanbul 75 Lira oldu

Ankara 40, İstanbul 75 Lira oldu
Akaryakıta yapılan ve ardı kesilmeyen zamlardan ulaşım ücretleri de nasbini aldı. Birçok şehirlerarası otobüs firması da yolcu taşıma ücretlerine zam yaptı.Bayram öncesi fiyat ayarlaması yapan firmalar yeni tarifeyi uygulamaya...


Akaryakıta yapılan ve ardı kesilmeyen zamlardan ulaşım ücretleri de nasbini aldı. Birçok şehirlerarası otobüs firması da yolcu taşıma ücretlerine zam yaptı.

Bayram öncesi fiyat ayarlaması yapan firmalar yeni tarifeyi uygulamaya başladı. Eskişehir Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde  (EŞTİ) faaliyet gösteren yerli firmalar okul öncesi zamlı bilet kemeye de başladı. Ulaşım ücretlerinde yaşanan artışın tüm firmalarda geçerli oluğunu ifade eden işletmeciler “Akaryakıt fiyatı yerinde durmuyor. Her gün değişiyor. Gelen son zamlardan sonra yolcu taşıma ücretlerini artırmakta mecbur kaldık. Yaz sezonu bitiyor. Bayramda da beklediğimiz bir yolcu talebiyle karşılaşamadık. Umudumuz okul öncesi gelen ve giden yolcu sayısında. Bilet fiyatlarına yaklaşık olarak yüzde 40 oranında bir artış yaptık. Uzun süreden beri eski fiyatlarla yolcu taşıyorduk. Zamlar belimizi büktü. Maliyetler artınca bilet fiyatlarına zam yaptık” diye açıklamada bulundular. Daha önce 25 lira olan Eskişehir-Ankara arası bilet fiyatı 40 liraya,50 lira olan İstanbul Eskişehir yolcu ücreti de 75 liraya yükseltildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.