Ülkü Ocaklarından "Vatan Yahut Silistre"

Ülkü Ocaklarından “Vatan Yahut Silistre”
 Eskişehir Ülkü Ocakları, Çifteler’de ‘Vatan Yahut Silistire’ tiyatrosu düzenledi.Eskişehir Ülkü Ocakları, Genel Merkez tiyatro ekibi tarafından sergilenen Vatan Şairimiz Namık Kemal’in ‘Vatan Yahut Silistire’ tiyatrosu,...

 


Eskişehir ülkü Ocakları, çifteler’de ‘Vatan Yahut Silistire’ tiyatrosu düzenledi.


Eskişehir ülkü Ocakları, Genel Merkez tiyatro ekibi tarafından sergilenen Vatan Şairimiz Namık Kemal'in ‘Vatan Yahut Silistire’ tiyatrosu, uzun yıllardır tiyatro gösterisi düzenlenmemiş çifteler Türk Dünyası Kültür Evinde gerçekleşti.


çifteler ülkü Ocağı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen program Eskişehir ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy, Mahmudiye Kaymakamı Salih Sak, çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, çifteler mülki, idari amirler, Yunusemre, Odunpazarı ve Tepebaşı ülkü Ocak başkanları ve yönetimleri, Eskişehir ülkü ocakları yönetimi, MHP çifteler ilçe teşkilatı, STK temsilcileri ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.


Eskişehir ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy konuşmasında “ülkü Ocakları bir kültür hareketidir. Kırsal bölge faaliyetleri de bizim sistematiğimizin ayrılmaz bir parçasıdır ve artarak devam edecektir. Bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi, bizi bu gururlu etkinliğimizde yalnız bırakmayan ülküdaşlarımıza ev tüm katılımcılarımıza minnetlerimizi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.