100. Ameliyata kutlama

100.  Ameliyata kutlama
2018 yılın sonunda Türkiye’nin 7’inci şehir hastanesi olarak açılan Eskişehir Şehir Hastanesi, hizmete girdiğinden bu yana sağlık birimin hemen hemen her alalında hizmet verilirken, Kardiyovasküler Cerrahi Kliniği Birimi,...






2018 yılın sonunda Türkiye’nin 7’inci şehir hastanesi olarak açılan Eskişehir Şehir Hastanesi, hizmete girdiğinden bu yana sağlık birimin hemen hemen her alalında hizmet verilirken, Kardiyovasküler Cerrahi Kliniği Birimi, 100’üncü açık kalp cerrahi ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi.


100’üncü açık kalp cerrahi ameliyatının başarısını bu sabah hastane personelleri ve hastaları bir araya gelerek hazırlanan kahvaltı programı ile kutladı. Kutlama programına, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yaşar Bildirici, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Etem Yücekaya, hastanenin diğer personelleri ve tedavi gören hastaları katıldı.
Kahvaltının ardından yapılan bir basın açıklamada, hastanede gerçekleştirilen 100’üncü açık kalp cerrahi ameliyatı hakkında bilgilendirme yapılırken hastanede verilen hizmetler hakkında da bilgi verildi.
Programda ilk teşekkür konuşması yapan Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, “Burada Şehir Hastanesinin açılışından beri önemli işler yapan Kardiyovasküler Cerrahi Kliniğimizin hem tanıtımı hem de bir değerlendirme toplantısı için bulunuyoruz. Açıldığından beri 11 binden fazla hastaya bakan ve yüzlerce önemli ameliyatı imza atan bir ekibimiz var. Ben hastalarımıza bize güvendikleri için teşekkür ediyorum. Tekrar Allah’tan şifa diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.