Şato'da farkındalık çalışması

Şato’da farkındalık çalışması
 2011 yılından bugüne dek her sene 17 Kasım’da prematürelik konusunda farkındalık kazandırmak, bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacı ile yapılan etkinliklere, bu sene Masal Şatosu da destek verdi.  Prematüreliğe dikkat çekmek...

 


2011 yılından bugüne dek her sene 17 Kasım’da prematürelik konusunda farkındalık kazandırmak, bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacı ile yapılan etkinliklere, bu sene Masal Şatosu da destek verdi.


 


Prematüreliğe dikkat çekmek ve prematürelik hakkındaki farkındalığı artırmak amacıyla 17 Kasım Dünya Prematüre Günü etkinlikleri çerçevesinde önemli sembol yapılarda olduğu gibi Masal Şatosu da  mor renk ile aydınlatıldı. Bu gibi sosyal sorumluluk projelerine destek olmaktan ve farkındalık oluşmasına katkı sunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Toplumun geniş kesimini ilgilendiren ve farkındalık gerektiren sağlık konularında imkanlar dahilinde üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Son olarak 17 Kasım Dünya Prematüre Günü’nde bu konuya dikkat çekmek için Masal Şatomuzu mor renk ile aydınlattık” diyerek prematüre konusunda tüm halkın bilinçli olması gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.