Gazeteciler buluştu

Gazeteciler buluştu
Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti ve ESGROUP tarafından Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Anemon Otel’de yemek düzenlendi. Geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı...

Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti ve ESGROUP tarafından çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Anemon Otel’de yemek düzenlendi.
Geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar çorum, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca ve  basın mensupları katıldı.
Gecede bir konuşma yapan Yılmaz Karaca, Türkiye’nin en kaliteli televizyonlarının, en kaliteli gazetelerin, dergilerin, internet sitelerinin Eskişehir’de olduğunu vurguladı.
Eskişehir basınının Türkiye genelinde en üst düzeyde olduğunu kaydeden Karaca,
“Tüm çalışan arkadaşlarımın gazeteciler gününü kutluyorum. Anadolu basını için 2019 kapkara bir yıldı. Bunu yaşayan tüm okuyucularımız, herkes biliyor. Bu yıl içerisinde 125 tane gazetemiz kapandı. Uyduda yayın yapan 80 televizyonun 40 tanesi ekranları kararttı. 2020 yılında ümitli olmak zorundayız. Biz iyimser olacağız, mücadelemizi sürdüreceğiz. Sizlerden şunu istiyoruz; Anadolu basınına, Eskişehir basınına destek verin” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise Eskişehir’in pek çok konuda ilklerin şehri olduğunu kaydetti. Büyükerşen, “Bu akşam da o ilklerden birini yaşıyoruz. Zor şartlar altında çalışan tüm gazetecilerin gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından gazeteciler günlerinin tadını çıkararak doyasıya eğlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.