Başkan Ataç'tan ADD'ye ziyaret

Başkan Ataç’tan ADD’ye ziyaret
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın sivil toplum örgütleri ile temasları sürüyor.Başkan Ataç bu kapsamda ADD Eskişehir Şube Başkanı Azmi Kerman ve yönetimini dernek binasında ziyaret etti. Kent ve ülke gündemine...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın sivil toplum örgütleri ile temasları sürüyor.
Başkan Ataç bu kapsamda ADD Eskişehir Şube Başkanı Azmi Kerman ve yönetimini dernek binasında ziyaret etti. Kent ve ülke gündemine ilişkin sohbet edilen buluşmada Kerman, dernek faaliyetleri hakkında Başkan Ataç’a bilgiler verdi. Ziyarete dair bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Atatürkçü Düşünce Derneği, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerinin yaşatılması ve özellikle gençlerimize aktarılması adına çok önemli bir misyon üstleniyor. Sevgili Azmi Kerman da uzun süredir derneğin Eskişehir şube başkanlığı görevini başarı ile sürdürüyor. Bugün nezaket ziyaretinde bulunduk, kendisine ve yönetimine bizleri misafirperverlik ile karşıladığı için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Kerman da Başkan Ataç’a teşekkür etti. Buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.