Eğitim Bir Sen'den Promosyon tepkisi

Eğitim Bir Sen’den Promosyon tepkisi
 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) çalışanlar verilmeyen promosyon bedellerini alamadıkları için sorumlu banka yetkililerini göreve davet etti. Anadolu Üniversitesi ile Eskişehir Teknik Üniversitesi çalışanlarına...

 


Eskişehir Osmangazi üniversitesi’nde (ESOGü) çalışanlar verilmeyen promosyon bedellerini alamadıkları için sorumlu banka yetkililerini göreve davet etti. 


Anadolu üniversitesi ile Eskişehir Teknik üniversitesi çalışanlarına ödemelerin geçtiğimiz günlerde yapıldığını hatırlatan Eğitim Bir-Sen 2’Nolu Şube Başkanı Abdurrahman Yıldırım “Promosyon ihalesinin 3 yıllık olmasına, Anadolu üniversitesi ve Eskişehir Teknik üniversitesi ile aynı zaman dilimini kapsamasına rağmen; Anadolu üniversitesi 15 Ocak 2020'de, Eskişehir Teknik üniversitesi 16 Ocak 2020'de promosyonlarını aldı. Fakat Eskişehir Osmangazi üniversitesi çalışanları henüz bu saatte kadar promosyon paralarını alamadılar. Maalesef Osmangazi üniversitesi'nde yetkili olan Türk Eğitim-Sen sendikası da bu duruma seyirci kalmaktadır. Eğitim Bir-Sen olarak bizim yetkili olduğumuz Anadolu üniversitesinde böyle bir protokol maddesi bulunmadığı gibi, 15 Ocak 2020 tarihinde tüm çalışanlarımız promosyon ödemelerini aldı. Eğitimciler Birliği Sendikası olarak, promosyon sözleşmesinde imzası olan tüm taraflara üniversite personelinin hakkı olan promosyon ödemelerinin bugün itibarı ile hesaplara yatırılmasını istiyoruz”  şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.