Böceklerin dünyasını incelediler

Böceklerin dünyasını incelediler
 Eskişehir’de yaşayan çocukların ara tatillerini en iyi biçimde geçirmelerini sağlamak için düzenlenen Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi Kış Atölyeleri başladı. Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi’nde gerçekleştirilen...

 


Eskişehir'de yaşayan çocukların ara tatillerini en iyi biçimde geçirmelerini sağlamak için düzenlenen Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi Kış Atölyeleri başladı.


 


Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi'nde gerçekleştirilen atölye çalışmasında çocuklar, böceklerin dünyasını inceleme fırsatı buldular. Böceklerin genel özellikleri ve ekolojideki önemleri hakkında bilgiler alan öğrenciler eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadılar. 6-8 yaş arasındaki öğrenciler böcekler arasındaki farklar ve benzerlikler konusunda bilgi sahibi oldu.


Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi Kış Atölyelerine katılan öğrenciler ve velileri yarıyıl tatilinde birbirinden keyifli atölyeler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.


Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi, Enerjim Yüksek, Güneş Ne renk, Roket Bilimi, Newton’un Işığı, Mini Robotlar Yarışıyor, Astronomi Işık Eğrisi ve Boncuklarla Kodluyorum atölyeleri ile çocuklarla buluşmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.