Şifayı Fizyomer'de buldu

Şifayı Fizyomer’de buldu
 İngiliz doktorların tedavi edemedikleri 58 yaşındaki Moir Martyn Rawson isimli İngiliz vatandaş, hastalığının çaresini Türkiye’de buldu. İngiltere’nin Nottingham kentinde yaşayan Moir Martyn Rawson, 9 yıl önce ülkesinde...

 


İngiliz doktorların tedavi edemedikleri 58 yaşındaki Moir Martyn Rawson isimli İngiliz vatandaş, hastalığının çaresini Türkiye’de buldu.


 


İngiltere’nin Nottingham kentinde yaşayan Moir Martyn Rawson, 9 yıl önce ülkesinde sağ kalçasından bir ameliyat geçirdi. Kalçasına metal protez takıldığı için zamanla sağlık sorunları başlayan Rawson, geçen sürede şiddetli ağrılar ve hareket kayıpları yaşadı. Daha sonra 58 yaşındaki Rawson, ameliyattan 5 gün sonra fizik tedavi için, Fizyomer “TEDAVİM çOK İYİ SONUç VERDİ”
Tedavisi sürecinin olumlu sonuç verdiğini belirten Rawson, “İngiltere’de kalça protezimin değişmesi operasyonunu geçirecektim, ama oradaki doktorlar bu işlemi yapamayacaklarını söylediler. Ben de bu sebeple Türkiye’yi tercih ettim. Türkiye’ye geldiğimde çok iyi ağırlandım. Tedavim çok iyi sonuç verdi. Tedavinin ardından rehabilitasyon programı için buraya geldiğimde de birinci sınıf bir misafirperverlikle karşılaştım. Şu anda halimden çok memnunum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.