"Şehirler ranta kurban edildi"

“Şehirler ranta kurban edildi”
 Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Adil Keser, ülkenin gündeminde deprem olduğunu söyleyerek, çok sayıda can ve mal kaybının yaşandığına dikkat çekti.Yaşanan bu elim olaylardan ders çıkarılması gerektiğini...

 


Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Adil Keser, ülkenin gündeminde deprem olduğunu söyleyerek, çok sayıda can ve mal kaybının yaşandığına dikkat çekti.


Yaşanan bu elim olaylardan ders çıkarılması gerektiğini belirten Adil Keser, “Hala birkaç yandaşın cebini doldurmakla mı uğraşacaksınız?  Bakın bu yaşanabilecek büyük kayıpların hesabını vicdanlarınızda ve halkın nezdinde nasıl vereceksiniz? Büyük deprem olacak mı, ne zaman olacak, şiddeti kaç olacak gibi geçiştirici ve zaman kaybedici sorularla halkı oyalıyor, kendinizi avutuyorsunuz” dedi.


Keser, “Saadet Partisi olarak İl Başkanımız Yüksek İnşaat Mühendisi Sayın Fesih Bingöl yıllardır çarpık ve bitişik kentleşmenin, sosyal ve fiziki açıdan yanlış olduğunu olası bir depremde sonuçların ağır olacağını her platformda dile getirmiştir. Ancak dikkate alınmayarak güzel şehrimizin birçok mahallesi ranta kurban edilmiştir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.