"Ülkede huzur içinde yaşamak mümkün"

“Ülkede huzur içinde yaşamak mümkün”
  Tepebaşı Belediyesi Kültür Turları kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden Eskişehirli kadınlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Öte yandan Kent Konseyleri Platformu da mecliste...

 


 


Tepebaşı Belediyesi Kültür Turları kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden Eskişehirli kadınlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. öte yandan Kent Konseyleri Platformu da mecliste Kılıçdaroğlu’na taleplerini iletti.


 


Cumhuriyet Halk Partisi EskişehirMilletvekili Utku çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü’nüneşlik ettiği Avlulu çarşı Belde Evi ve Muammer Uludemir Deneyimli Kafe kursiyerleri Cumhuriyet Halk Partisi’nin haftalık grup toplantısını izledikten sonra Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.


üLKEYE BAHARI GETİRMEK MüMKüN


Eskişehirli kadınlarla ülke gündemindeki konuları konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu “ülkeye baharı getirmek mümkün. ülkenin huzur içinde yaşamasını sağlamak mümkün. Türkiye’ye adaletin gelmesi için hep birlikte mücadele vereceğiz.” diyerekadaletin devletin temeli olduğunu hatırlattı. Adaletin toplumu bir arada tutan en güçlü yapı olduğunu belirten CHP lideri “Adalet egemen güçlerin önünde eğilmemek demektir. Dünya adalet üzerine inşa edildi. Biz de bedeli ne olursa olsun adaletten şaşmayacağız” dedi.


TüRKİYE KENT KONSEYLERİ PLATFORM KILIçDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ


 


Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru’nun 26. Dönem Başkanlığını yaptığı Türkiye Kent Konseyleri Platformu  Yürütme Kurulu üyeleri; Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.


 


Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerceklesen görüşmede Platfrom Dönem Başkanı İsmail Kumru “Cumhuriyet Halk Partisi'nden beklentimiz; parti bünyesinde Kent Konseyleri ile ilgili bir çalışma masası kurulması, TBMM'ye Kent Konseyleri ile ilgili yönetmenlik ve mevzuatlar konularının taşınması ve Belediye Başkanlarına Kent Konseyleri kurulması ve desteklenmesi ile ilgili öneride bulunulmalı" diyerek temenni ve dileklerini Kılıçdaroğlu'na iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.