Araç muayenelerin için erteleme kararı

Araç muayenelerin için erteleme kararı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, korona virüs salgını nedeniyle 3 Nisan’dan itibaren araç muayenelerini yaptıramayanlara 3 ay ek süre tanıdı. Süre sonunda ise, 45 gün içinde araç muayenesinin yaptırılması gerektiği kaydedildi.Ulaştırma...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, korona virüs salgını nedeniyle 3 Nisan’dan itibaren araç muayenelerini yaptıramayanlara 3 ay ek süre tanıdı. Süre sonunda ise, 45 gün içinde araç muayenesinin yaptırılması gerektiği kaydedildi.


Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, korona virüs salgını nedeniyle 3 Nisan’dan itibaren araç muayenelerini yaptıramayanlara 3 ay ek süre tanıdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Resmi Gazete’de yayımladığı yönetmelikle motorlu taşıt sahipleri ve aracının muayene süresi gelenler için değişikliğe gitti. Değişiklikte ’korona virüs’ pandemisi nedeniyle muayene süresi gelen ve yaptıramayanlar için 3 aylık ek süre tanınırken, süre sonunda 45 gün içinde araç muayenesinin yaptırılması gerektiği kaydedildi. Ayrıca bu sürenin gerektiği takdirde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından uzatılabileceği de bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.