"Ülkücünün lideri Bahçeli'dir"

“Ülkücünün lideri Bahçeli’dir”
 Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, gazeteci Sabahattin Önkibar’ın yaptığı yersiz ve mesnetsiz yorumları üzerine sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.  Ana muhalefete aklını...

 



Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, gazeteci Sabahattin önkibar’ın yaptığı yersiz ve mesnetsiz yorumları üzerine sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.


 


 


Ana muhalefete aklını başına almasını telkin eden MHP’li Sazak, “ölümüz bile onların çıkarları gereği yaptıklarından değerlidir” dedi. Milletvekili Sazak sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesajda ana muhalefete seslendi. Sazak; “Cumhur İttifakına verdiğimiz desteğin; vatan hainlerini, FETö, PKK ve sol taşeron örgütlerini rahatsız ettiği gibi sizleride rahatsız ettiğini görmek, tuz – ekmek hakkı açısından bize üzüntü vermekte, kimin değirmenine su taşıdığınızı göstermektedir. ülkücünün partisi MHP, lideri Dr. Devlet Bahçeli, yolu Hak, hedefi Kızılelmadır. Yolu, nefesi, yüreği yeten, inancı olan devam eder. Niyetleri ve duaları hayır olan, zerre katkısı olan ve Serden geçenlerde başımızın tacıdır. Hak da onlardan razıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.