"Partizan olma dönemi değil"

“Partizan olma dönemi değil”
  CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, “Dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde hükümet tarafından CHP’li belediyelerin dayanışma ve yardımlaşma amacı ile kullandığı banka hesaplarının dondurulması...

 


 


CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi çınar, “Dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde hükümet tarafından CHP’li belediyelerin dayanışma ve yardımlaşma amacı ile kullandığı banka hesaplarının dondurulması kararı hepimizi derinden üzdü.” Dedi.


 


Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan çınar; “Bu karar 5393 sayılı Belediye Kanunu ve 5216 sayılı Kanunla, belediyelere bağış toplama ve belediye başkanına karşılıksız bağışları kabul edip gerekli tasarruflarda bulunma yetkisi tanınmasına rağmen hukuk dışına çıkılarak alınmıştır. Böylesi zor günlerde en son ihtiyacımız olan şey partizanlıktır ve AKP’nin siyasi amaçları için partimiz belediyelerini engellemeye çalışmasını siz değerli vatandaşlarımızın takdirine bırakıyorum. Bu zor günleri hep beraber dayanışma içerisinde aşacağımızdan eminim. Herkes tedbirlere uyarsa bu süreçten en az zararla çıkıp, en kısa sürede tekrar normal hayatımıza döneceğiz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.