Büyükşehir Belediyesi Konuk Evi'ni Sağlıkçılara açtı

Büyükşehir Belediyesi Konuk Evi’ni Sağlıkçılara açtı
 Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında devlet ve özel hastanelerde çalışan tüm sağlık çalışanlarına toplu taşımayı ücretsiz gale getiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanları...

 


Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında devlet ve özel hastanelerde çalışan tüm sağlık çalışanlarına toplu taşımayı ücretsiz gale getiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanları için tahsis etti.


İçerisinde gerçekleştirilen bakım, onarım ve yenileme çalışmaların ardından hizmete kısa süre önce açılan Büyükşehir Belediyesi Konukevi, korona salgını mücadelesinde özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına tahsis edildi. Daha önce toplu taşımayı sağlık çalışanları için ücretsiz hale getirdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi, sağlık çalışanlarının risk altında olduklarını ifade ederek aileleri ile görüşmelerinin de tehlike yarattığını ifade ettiler. İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsisin ardından ortak mücadelede önemli görevler gerçekleştiren sağlık çalışanlarının konukevine yerleştiğini belirten yetkililer, bu salgının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatılacağına inandıklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.