Berat Kandili'ni idrak edeceğiz

Berat Kandili’ni idrak edeceğiz
Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandili’ni tüm İslam Alemi olarak bu gece kutluyoruz. Temize çıkmak, arınmak anlamına gelen ve Şaban Ayı’nın ortasında kutlanan Berat Gecesi’ni bu yıl korana tedbirleri nedeniyle evlerimizde...

Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandili’ni tüm İslam Alemi olarak bu gece kutluyoruz. Temize çıkmak, arınmak anlamına gelen ve Şaban Ayı’nın ortasında kutlanan Berat Gecesi’ni bu yıl korana tedbirleri nedeniyle evlerimizde kutlayacağız.


Berat Kandili’ni tüm İslam Âlemi olarak bu gece idrak ediyoruz. Korona virüs tedirleri dolayısıyla ibadethanelerin kapalı olmasından dolayı evlerde geçirilecek olan Berat Kandilinde tüm eller yine dua için Allah’a kalkacak. Bu önemli gecede ise, kaza ve nafile namazlar kılınmalı, büyüklere saygı ve küçüklere sevgi gösterilmeli, küsler barışmalı, dargınlar kucaklaşmalıdır. Yoksul-yetim ve muhtaçlar sevindirilmeli, eş, dost ve uzaktaki akrabalarla tebrikleşilmelidir. Tüm günahların affolacağı bu mübarek gece dolayısıyla tüm okurlarımızın kandilini kutluyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.