Bahçelerde üretim yeniden başlıyor

Bahçelerde üretim yeniden başlıyor
 Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında geçtiğimiz Nisan ayında kapatılan hobi bahçelerinin yeniden hak sahiplerinin hizmetine açılacağı bildirildi.Konu ile ilgili Odunpazarı belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden edinilen...

 


Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında geçtiğimiz Nisan ayında kapatılan hobi bahçelerinin yeniden hak sahiplerinin hizmetine açılacağı bildirildi.


Konu ile ilgili Odunpazarı belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, virüs salgını sebebiyle kapatılan ve yaklaşık 2 aydan beri kimsenin içeriye alınmadığı hobi bahçeleri alınan karar gereği 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren kapılarını yeniden açıyor.


Yeni ekim sezonunun gelmesiyle birlikte bahçelerine çeşitli sebze fideleri ekmek isteyen emekli vatandaşlar bir süreden beri salgın gerekçesiyle içeriye alınmıyordu. Normalleşme süreci kapsamında alına n karar gereği, hobi bahçelerine hak sahipleri Haziran ayı itibarıyla girebilecek. Hak sahipleri koruyucu maske takarak ve sosyal mesafe kuralına uymak şartıyla bahçelerine fide dikimi yapabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.