Sokak hayvanları için yoğun mesai harcıyorlar

Sokak hayvanları için yoğun mesai harcıyorlar
  Eskişehir Organize Sanayi Bölge (EOSB) Müdürlüğü bünyesinde kurulan Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonu, organize sanayi bölgesi içerisinde yaşamını sürdüren yaklaşık 800’e yakın köpeğin barınma, beslenme...

 


 


Eskişehir Organize Sanayi Bölge (EOSB) Müdürlüğü bünyesinde kurulan Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Komisyonu, organize sanayi bölgesi içerisinde yaşamını sürdüren yaklaşık 800’e yakın köpeğin barınma, beslenme ve tedavi ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun mesai harcıyor.


 


Komisyon yetkilileri yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Organize Sanayi Bölgesi’nde 800’e yakın köpek yaşadığını öngörüyoruz. Komisyon kurulduğunda ilk 3 buçuk ay gönüllü desteği ile haftada 5 gün, günde ortalama 800 kilo yemek artıkları ile besleme yapıldı. Mart ayı itibari ile ayda 3 buçuk-4 ton civarı düzenli kuru mama ile besleme yapılıyor. Mama tedariğimiz organize bölge müdürlüğü tarafından sağlanmaktadır. Gönüllü firmalarımız tarafından 30’a yakın yuva bağışı yapıldı. Bu sayı yeterli olmamakla birlikte yaz sonuna kadar gerekli sayıya ulaşmayı hedefliyoruz. Sokaktaki canlarımızın tedavilerini karşılıyoruz.  Şimdiye kadar kliniğe sevk edilenler için açılan dosya sayısı 25” ifadelerinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.