Kameraya yakalandı

Kameraya yakalandı
Mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline gelen ve çok sayıda ikametten hırsızlık yaptıkları iddia edilen kadın hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandıEskişehir’de Sütlüce ve Yeşiltepe Mahallelerinde meydana gelen hırsızlık...

Mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline gelen ve çok sayıda ikametten hırsızlık yaptıkları iddia edilen kadın hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı


Eskişehir’de Sütlüce ve Yeşiltepe Mahallelerinde meydana gelen hırsızlık olayları vatandaşları da isyan ettirdi. Son günlerde yaşanan ikamet hırsızlığı polisi de harekete geçirdi.


Geçtiğimiz son bir hafta içersinde birçok ikamete dadanan ve değerli eşyaları çaldıkları işleri sürülen 2 kadın hırsızın bölgede dolaşarak kurbanlarını aradıkları binaların güvenlik kameralarına yakalandı.


Hırsızlık olaylarındaki artış nedeniyle mahalle sakinleri tarafından güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Failleri görüntülerden belirleyen vatandaşlar durumu polise bildirdi. Binaların kayıt ettiği kamera görüntüleri de ilgili polis ekiplerine teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Şube ekipleri, elde edilen kamera görüntüleri üzerine koruma maskeli kadın hırsızların yakalana bilmesi için soruşturma başlatıldığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.