Tepebaşı'ndan bir hibe başarısı daha

Tepebaşı’ndan bir hibe başarısı daha
Tepebaşı Belediyesi, başarılı proje ve çalışmaları ile hibe programlarından yararlanma hakkı kazanmaya devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi son olarak BEBKA 2020 Yılı Teknik Destek hibesini almaya hak kazandı.Tepebaşı Belediyesi...


Tepebaşı Belediyesi, başarılı proje ve çalışmaları ile hibe programlarından yararlanma hakkı kazanmaya devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi son olarak BEBKA 2020 Yılı Teknik Destek hibesini almaya hak kazandı.


Tepebaşı Belediyesi örnek proje ve çalışmaları ile yurtiçi ve yurtdışı hibe programlarından yararlanmaya hak kazanmaya devam ediyor.


Tepebaşı Belediyesi son olarak Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) tarafından yürütülen 2020 Yılı Teknik Destek hibesini almaya hak kazandı. 2020 Yılı Teknik Destek Programı, BEBKA tarafından TR41 Bölgesi’ndeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden çalışmalarına kurumsal nitelikli ve kapasite geliştirici faaliyetler ile destek sağlamak amacıyla hayata geçirilmişti. Tepebaşı Belediyesi de sunduğu “Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı Hazırlamaya Yönelik Kapasite Geliştirme” adlı projesi ile program kapsamında başarılı bulunarak destekten yararlanma hakkı kazandı. İklim değişikliğine uyumun sağlanmasında, gerekli tedbirlerin alınmasında, bölge - şehir ölçeğinde Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nın hazırlanmasıyla ilgili belediyenin eğitim, danışmanlık alarak kapasite geliştirmesi projenin amacını oluşturuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.