İşletmelere büyük destek

İşletmelere büyük destek
 Metro Türkiye Öncülüğünde Hayata Geçirilen “Küçük İşletmem İçin” Projesi Eskişehir’deki işletmelere can suyu oldu.Metro Türkiye’nin pandemisürecinden etkilenenyeme-içme sektöründeki küçük işletmelere can suyuolmak...

 


Metro Türkiye öncülüğünde Hayata Geçirilen “Küçük İşletmem İçin” Projesi Eskişehir’deki işletmelere can suyu oldu.


Metro Türkiye’nin pandemisürecinden etkilenenyeme-içme sektöründeki küçük işletmelere can suyuolmak üzerebaşlattığı ve iş ortakları ile büyüttüğü “Küçük İşletmem İçin” projesi kapsamında Eskişehir ve çevre illerde destek alan pastaneden köfteciye çibörekçiden tatlıcıya 38 işletmeye ürün ve hizmetler teslim edildi.


ESKİŞEHİR’DE 38 İŞLETMEYE DESTEK


Projeyle birlikte, pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçen küçük işletmelere katkı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Metro Türkiye Eskişehir Mağaza Müdürü Ahmet Orhan Taşlı “Metro Türkiye olarak dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladığımız bu dönemde, iş ortaklarımızla el ele vererek #kücükisletmemicin hareketini başlattık. Bu proje ile yeme-içme sektöründeki küçük işletmelerin bulundukları zor durum ile ilgili kamuoyunda bir farkındalık yaratmayı amaçladık ve yardıma hazır kurumlarla yardıma ihtiyaç duyan işletmeleri ortak bir platformda buluşturduk. Böylece, tüm Türkiye’de dolaylı olarak 10 bin sektör emekçisinin işlerini devam ettirebilmelerine ve 3 milyar TL’lik yerel ekonominin canlandırılmasına destek verilirken Eskişehir ve çevre illerdeki 38 işletmeye de can suyu olacak yardımsağlandı. çibörek, balaban köfte, met helvagibi yerel lezzetlerin korunmasına ve devamlılığına da katkıda bulunuldu. Herkes mahallesindeki küçük işletmeleri ziyaret ederek bu zorlu dönemde onlara destek verebilir. Küçük gibi görünen bireysel katkılarımız yerel ekonomiye önemli bir katkı sağlıyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.