Dönüm noktası oluşturacak proje

Dönüm noktası oluşturacak proje
Eskişehir Sanayisinin yıllardır beklediği nakliye çözümü nihayet hayata geçiyor. Eskişehir Sanayi Odası’nın (ESO) girişimleri sonucu Eskişehir’i limanlara bağlayacak projenin imzaları yarın atılıyor, Önce Hasanbey Lojistik...

Eskişehir Sanayisinin yıllardır beklediği nakliye çözümü nihayet hayata geçiyor. Eskişehir Sanayi Odası’nın (ESO) girişimleri sonucu Eskişehir’i limanlara bağlayacak projenin imzaları yarın atılıyor, önce Hasanbey Lojistik Merkezinde, ardından da ESO’da düzenlenecek olan imza törenlerinin ardından, Eskişehir’in lojistik köyünün limanlara bağlanması çalışmaları başlayacak. Proje tamamlandığında, Eskişehir’de üretilen ürünler kolayca limanlara ve oradan da dünyaya taşınacak.


Eskişehir sanayisi ve ihracatında dönüm noktası olacak başlangıç için imzalar yarın atılıyor. Eskişehir Sanayisinin önündeki en büyük engel olan ve bu yüzden pek çok dev projeyi elinden kaçıran Eskişehir Sanayisi, nakliye eksiğini yarın atılacak imzalar ile kapatıyor.


ESO’NUN GİRİŞİMLERİ SONUç VERDİ


Yıllardır liman bağlantısı hayali kuran Eskişehir Sanayisi, nihayet beklediğine kavuşuyor.  Uzun zamandan bu yana, bu sorunun takipçisi olan ve çözülmesi için çeşitli girişimlerde bulunan Eskişehir Sanayi Odası, çalışmalarının karşılığını da almayı başardı. ESO’nun girişimleri ile birlikte lojistik merkezin limanlara bağlantısı için proje, imza aşamasına getirildi.


İMZALAR YARIN ATILACAK


Eskişehir sanayisini limanlara bağlayacak projenin başlangıcı yarın Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız,  TCDD Taşımacılık Yönetim Kurulu üyeleri, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Yönetim Kurulu, Arkas CEO'su ile yönetim kurulu ve sanayicilerin katılımıyla gerçekleştirilecek.  İlk imza töreni, Hasanbey Lojistik Köyünde Saat 09.30 yapılırken, diğer imzalar ise saat 10.30’da Eskişehir Sanayi Odası’nda yapılacak.Haber  Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.