Kızları yangından kapıcı ve komşu kurtardı

Kızları yangından kapıcı ve komşu kurtardı
Uluönder Mahallesi’nde üniversite öğrencisi kızların kaldığı evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde uyuyan 3 genç kızı apartman komşusu ve kapıcısı kurtardı. Dumandan etkilenen 3 kız ile 1 apartman sakini hastaneye...

Uluönder Mahallesi'nde üniversite öğrencisi kızların kaldığı evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde uyuyan 3 genç kızı apartman komşusu ve kapıcısı kurtardı. Dumandan etkilenen 3 kız ile 1 apartman sakini hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre, Uluönder Mahallesi Menevşe Sokak'taki bir apartmanın alt katında sabah saatlerinde elektrik kontağından yangın çıktı. Üniversiteli kız öğrencilerin kaldığı evden dumanların çıktığını gören apartman kapıcısı Nurettin Bingöl ile kızların yan dairedeki komşusu Mustafa Özek, balkon camını kırıp içeride uyumakta olan Merve Dağdeviren (22), kardeşi Melike Dağdeviren (18) ve Leyla Yıldız'ı (22) uyandırdılar.
Mustafa Özek evinden uzattığı horumla yangına müdahale bulundu. Apartman kapıcısı Nurettin Bingöl ise itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen Eskişehir Büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Dumandan etkilenen Merve Dağdeviren, melike Dağdeviren, Leyla Yıldız ve kızları dışarı çıkartırken dumanların arasında kalan komşuları Mustafa Özek, ambulanslarla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ve Yunus Emre Devlet hastanelerine kaldırıldı. Tedavi altına alınan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.