BASKETE DOYURDULAR

BASKETE DOYURDULAR
Eskişehir’i ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesini tanıtmak amacı ile ESOGÜ basketbol takımı oyuncuları tarafından bu yıl 2. sini düzenlenen ve ilimizden 2, diğer illerden 10 takımın katıldığı Eskişehir 2014 Ulusal Basketbol...

Eskişehir'i ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesini tanıtmak amacı ile ESOGÜ basketbol takımı oyuncuları tarafından bu yıl 2. sini düzenlenen ve ilimizden 2, diğer illerden 10 takımın katıldığı Eskişehir 2014 Ulusal Basketbol Turnuvası, tamamlandı.
4 gün boyunca centilmence oynanan mücadelelerin yanı sıra gün içinde takımlar, Odunpazarı Evlerini, Eti Sualtı Dünyasını, Şelale Parkı, Eti Müzesi'ni, Sazova Uzay Evi'ni, Bilim Deney Merkezi'ni, Kent Park'ı, Botanik Park'ı gezip Porsuk Kıyısındaki kafelerde birlikte sohbet etme imkanı buldular.
Eskişehir halkını spora ve sanata çok ilgili olduğunu gördüklerini belirten sporcular Odunpazarı Bölgesine hayran kaldıklarını, en kısa zamanda aileleri ile birlikte tekrar Eskişehir'e gelmek istediklerini belirttiler.
Final maçları sonunda turnuva anısına , katılan tüm takımlara kupa ve sporculara madalya verildi.
Turnuvada miniklerde Toygarhan Yeşilçan basketbol akademisi, İstanbul Ticaret odası, Beylerbeyi ve Gelişim koleji mücedele etti. Kücüklerde Gelişim Koleji 1., İstanbul Ticaret Odası 2., Beyler beyi 3., ve pamukspor'da 4. Oldu. Yıldızlarda ise Beylerbeyi 1., Anadolu Üsküdar 2., Pamukspor 3. ve Toygarhan Yeşilçan basketbol akademisi de 4. oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.