JU JİTSU EKİBİ HAZIR

JU JİTSU EKİBİ HAZIR
Eskişehir’de antrenör Yüksel Çotuk’un öncülüğünde yapılan Ju Jitsu branşında hazırlık var. 22-24 Ağustos tarihleri arasında Kayseri’de yapılacak olan Ju Jitsu Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan sporcular...

Eskişehir'de antrenör Yüksel Çotuk'un öncülüğünde yapılan Ju Jitsu branşında hazırlık var.
22-24 Ağustos tarihleri arasında Kayseri'de yapılacak olan Ju Jitsu Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan sporcular zorlu şampiyona için geri sayıma geçti.
Milli Takım Antrenörü ve İl temsilcisi Yüksel Çotuk ve Hüseyin Barut ile hazırlıklarını tamamlayan Eskişehir takımı Milli takıma sporcu çıkarmak için çaba gösterecek. Geçen sene 2 madalya ile dönen takım bu sene madalya sayısını arttırmayı hedefliyor. Milli Takım Antrenörü Yüksel Çotuk "Bu sene hazırlıklarımız çok yoğun geçti. Hedefimiz geçen seneki madalya sayısını geçmek ve milli takıma daha fazla sporcu sokmak. Ju Jitsu branşında kısa zamanda hem Eskişehir, hem de Türk Milli Takımı olarak çok büyük gelişmeler kaydettik. Eskişehirli sporcuları dünya arenasında görmek hepimizi sevindirecek. Eskişehir Kafilesi olarak şampiyonaya 10 kişi katılacağız. Eskişehir halkının, spor idaresinin ve işadamlarının desteğini görmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.