"DERDİMİZ ES-ES'İN İYİ OLMASI YÖNÜNDEYDİ"

“DERDİMİZ ES-ES’İN İYİ OLMASI  YÖNÜNDEYDİ”
Dün taraftar temsilcileri ile bir araya gelen Eskişehirspor başkanı Sinan Özeçoğlu “Göreve gelirken, derdimiz Es-Es’in iyi olması yönündeydi” dedi. Es-Es’de yönetimin aldığı genel kurul kararının ardından Taraftarlar...

Dün taraftar temsilcileri ile bir araya gelen Eskişehirspor başkanı Sinan özeçoğlu “Göreve gelirken, derdimiz Es-Es’in iyi olması yönündeydi” dedi. 


Es-Es’de yönetimin aldığı genel kurul kararının ardından Taraftarlar Grupları bir araya gelerek geçtiğimiz günlerde 2. Taraftar Kurultayı’nı gerçekleştirmişti.


Kurultayda çıkan sonuç bildirgesini maddeler halinde  açıklayan taraftarlar dünde başkan Sinan özeçoğlu ile bir araya geldi.


TESİSLERDE TOPLANDILAR


ETB başkanı Murat Diri ile birlikte oluşan heyet  dün akşam saatlerinde özeçoğlu ile tesislerde buluştu.


Sık sık yeniden başkan olmayı düşünmediğini belirten Sinan özeçoğlu’na taraftarlar geri dönmesi yönünde ikna etmeye çalıştı.  Tüm taraftarların Başkana desteklerini ilettiği görüşme geç saatlere kadar devam etti.


“ORTAK SEVDAMIZ ESKİŞEHİRSPOR”


Başkan Sinan özeçoğlu, basına açık olan sohbette “Bizim derdimiz Eskişehirspor’un daha iyi olması yönündeydi. Biz göreve gelirken tüm ekibimle birlikte kararlarımızı bu yönde aldık. Bugüne kadar şeffaf bir yönetim sergiledik. Kongre gününe kadarda bu yönetim şekli devam edecek. Ortak sevdamız Eskişehirspor. Şehri yönetenlerin ortak konsorsiyumu ile bu kulübün yönetilmesi lazım. Verilen sözler tutulmadı. 800 bin nüfuslu şehirde aldığımız olağanüstü kongre kimse de şok etkisi yaratmamış görünüyor. Tek temennimiz bu şehri yönetenlerin siyasi görüş sergilemeden tüm siyasiler bir araya gelerek bu soruna el atmalılar” dedi.


Geç saatlere kadar süren toplantı ile ilgili taraftar temsilcilerini bugün açıklama yapması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.