SONUÇ NE OLURSA OLSUN Kişi mecbur kaldığı yolda yürür

SONUÇ NE OLURSA OLSUN  Kişi mecbur kaldığı yolda yürür
Eskişehirspor’da Olağanüstü Kongre 3’üncü kez toplandı. İlk olarak 22 Kasım’da toplanan ve yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 29 Kasım’a ertelenen kongre, başkan ve yönetim kuruluna aday olmaması ve görüşmelerin...

Eskişehirspor’da Olağanüstü Kongre 3’üncü kez toplandı. İlk olarak 22 Kasım’da toplanan ve yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 29 Kasım’a ertelenen kongre, başkan ve yönetim kuruluna aday olmaması ve görüşmelerin yapılması için 1 hafta daha ötelenmişti. 3 kez ara verilen Genel Kurulda en son Halil ünal Liste çıkartarak tekrar başkan oldu. Eskişehirspor’da böylece 4.ünal dönemi başladı…


 


Anadolu üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayan 3. Kez ertelenen Olağanüstü Genel Kurul’da Divan Başkanı Mesut Şimşek tarafından yeniden başlatıldı. İlk olarak geçtiğimiz gün vefat eden Eskişehirspor’un eski kaptanlarından Agop Mehmet rahmetle anıldı.


 


ARA üZERİNE ARA


Eskişehirspor'da Olağanüstü Genel Kurul'a Ali Eldem ve Nebi Hatipoğlu'nun konuşmalarının ardından yeni başkan ve Yönetim Kurulu'nun oluşması için 10 dakika ara verildi. Bu arada tüm eski başkanlar arasında kritik bir toplantı gerçekleşti.


Aranın ardından ise Divan Kurulu Başkanı Mesut Şimşek oturumu yeniden başlattı. Şimşek, Başkanlık ve Yönetim Kurulu Listesi olanların Başkanlık Divanı’na iletmesini istedi. Ancak, Divana herhangi bir liste ulaştırılmadı.


 


öZEL TOPLANTI YAPILDI


Bu sürede eski Başkan Nebi Hatipoğlu, Aydın Begiter ve Halil ünal protokol sırasında bir görüşme gerçekleştirdi. Halil ünal konuşmasında herkesin elini taşın altına sokması gerektiğine vurgu yaptı. Başkanın kimin olacağının bir öneminin olmadığını belirten ünal, ortak bir liste çıkması gerektiğini söyledi. Daha sonra kürsüye çıkan Ali Eldem, kulübün içinde bulunduğu durumdan kurtulması için Halil ünal'ın başkanlığına evet denilmesi gerektiğini söyleyerek ünal'ı kürsüye davet etti.


4.Halil ünal döneminin başlangıcı resmileşmiş oldu. 


 


 


 “ESKİ GüNLERE DöNDüRECEĞİZ”


Eskişehirspor yeni Başkanı Halil ünal, göreve geldikten sonra yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik içinde kulübü eski günlerine döndüreceklerini söyledi.


Eskişehirspor Başkanlığına seçilen Halil ünal, Yönetim Kurulu üyelerini kürsüye davet etti. Burada yaptığı teşekkür konuşmasında Eskişehirspor’un yeni yönetiminin hayırlı olmasını diledi. ünal, “Kimse yok ama biz gene varız. Hep beraber bu anlı şanlı armamızı formamızı layık olduğu yere getirmemiz adına birlikte olmamız gerekiyor. Eski başkanlardan ricam bu desteği ve birlikteliği kaybetmeyelim. öte yandan, Aydın Begiter başkanlığında bir de Yüksek Divan oluşturacağım. Ben kulübe hizmet etmek istiyorum, yönetime girmek istiyorum diyen ve o miktarı almak vermek isteyen arkadaşları yönetime bekliyorum. Bu kadroya sahip çıkmamız gerekiyor. Bu parayı bulacağız. Herkes bir ucundan tutacağız. Bizim zamanımızdaki gibi yarışmaların olduğu, çift sandıkların kurulduğu kongreler yaşayacağız. Bütün camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Efsane taraftar ve kongre üyeleriyle bu kulübü yaşatacağız. İlk adımımızda yarın tesislere oturup çalışacağız. önce -24 puan cezası çok önemli. Ardından futbolcuların serbest kalmaması için çalışma başlatacağız. Antrenör ve oyuncularla toplantı yapacağım. 3 maçta 9 puan almak için elimizden geleni yapacağız. Bunun için paket uygulamamız olacak. Bizim iyi bir kadromuz var. Geçen sezon çok üzülmüştük. Yarım bıraktığımız işi tamamlayacağız Yeter ki Eskişehirspor bir daha böyle günler yaşamasın. Böyle büyük bir camiaya bu yakışmıyor” ifadelerini kullandı.


 


YöNETİM KURULU


Halil ünal


Gültekin Güvensoy


Erdal Şahbaz


Harun Adıgüzel


Kaan Alp


Burak Ilgaz


Nuh Kıyaklı


Alperen Odabaşı


Burak Kahya


Altan Begiter


Emir Sarar


Onur Sürmeli


İsmail Ilgaz


Yalın Zeybek


YöNETİM KURULU YEDEK üYELERİ


İlhan Arslan


Abdullah Baykul


Molla Şahbaz


Rıza Zeydan


Ali Uçar


Kaan Toraman


İbrahim Eldem


Mustafa Polat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.