YİNE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR

YİNE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR
 Brezilya’da gerçekleştirilen ‘Open Water Swimming World Championships’ yarışlarında büyük bir başarıya imza atarak dünya şampiyonu olan ve dikkatleri üzerine çeken Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sümeyye...

 


Brezilya’da gerçekleştirilen ‘Open Water Swimming World Championships’ yarışlarında büyük bir başarıya imza atarak dünya şampiyonu olan ve dikkatleri üzerine çeken Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sümeyye Boyacı ve ömer Onur İnci başarılarına yenilerini eklediler.


Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, yüzme dalında büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. 32. Uluslararası Almanya Şampiyonası’na dünya şampiyonu Sümeyye Boyacı ve ömer Onur İnci damgasını vurdu. Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen organizasyonda Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları başarılarına yenilerini ekledi. Türkiye ve Eskişehir’i başarı ile temsil eden Mili sporcular 50 ülkeden 550 sporcunun katıldığı şampiyonada 1 altın, 3 gümüş, 1 bronz ve 4 Avrupa barajı kazanarak derecelerini geliştirdiler. Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları elde ettikleri başarı ile Avrupa Şampiyonası kadrosuna isimlerini yazdırdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.