HEYECAN YÜKSELİYOR

HEYECAN YÜKSELİYOR
ESKİ tesislerinde 2 ayrı sahada süren minikler futbol şöleninde heyecan her geçengün daha da yükseliyor. Sonuçlara bakılmaksızın yapılan turnuva 15 Ağustos Çarşambagünü Osmangazi sahasında yapılacak olan son maçlar ile sona...

ESKİ tesislerinde 2 ayrı sahada süren minikler futbol şöleninde heyecan her geçengün daha da yükseliyor. Sonuçlara bakılmaksızın yapılan turnuva 15 Ağustos çarşambagünü Osmangazi sahasında yapılacak olan son maçlar ile sona erecek.


TüM HIZIYLA SüRüYOR


Büyük ilgi gören Minikler futbolşöleninde heyecan her geçen günyükseliyor.Büyükşehir Belediyesi, OdunpazarıBelediyesi, Tepebaşı Belediyesi,Türkiye Futbol AntrenörleriDerneği (TüFAD) ve EskişehirAmatör Spor Kulüpleri Federasyonu(EASKF) tarafından ortaklaşadüzenlenen ‘Sebahattin Doğan MiniMinikler Futbol TurnuvasıESKİ Tesislerindetüm hızıylasürüyor.


AİLELERDE SEVİNç-LERE ORTAKOLDU


Dün deyinesabah veöğleden sonraolmak üzere16 maçın oynandığı turnuvadaizleyenler yine gole doydu. çekişmeligeçen maçlarda atılan gollerile oyuncular sevinçlerini ailelerile birlikte paylaştı. Hemen hementüm öğrencilerin aileleri de maçlarıyakından takip ederek çocuklarınadestek oluyor.


çARŞAMBA SONA ERECEK


ESKİ tesislerinde 2 ayrı sahadasüren minikler futbol şölenindeheyecan her geçen gün daha dayükseliyor.Sonuçlara bakılmaksızın yapılanturnuvada maçlar 15 Ağustosçarşamba günü sona erecek. Songün sabah Eski’de akşam da yeniOsmangazi sahasında yapılacakolan son maçların ardından tümoyunculara hediyeler verilecek veşölen sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.