DSİ'DE YENİ YILDIZLAR GELİYOR

DSİ’DE YENİ YILDIZLAR GELİYOR
 Eskişehir ve Türk futboluna bir çok yıldız kazandıran Dsi Bentspor’da açılan futbol yaz okulu bu yılda büyük ilgi gördü. Değişik yaş gruplarında 300’e yakın minik sporcu haftanın 2 günü eğitim görüyor.  Dsi bent...

 


Eskişehir ve Türk futboluna bir çok yıldız kazandıran Dsi Bentspor’da açılan futbol yaz okulu bu yılda büyük ilgi gördü. Değişik yaş gruplarında 300’e yakın minik sporcu haftanın 2 günü eğitim görüyor.


 


 Dsi bent futbol yaz okulunda yeni yıldızlar geliyor.


 


Futbolda alt yapıya büyük önem veren ve yıllarca Eskişehir ve Türk futboluna yeni yıldızlar kazandıran Dsi Bentspor’da açılan futbol yaz okulu bu yılda büyük ilgi gördü.


Değişik yaş gruplarında 300’e yakın minik sporcu haftanın 2 günü eğitim görüyor.


DENEYİMLİ ANTRENöRLER


Dsi Bentspor’da futbol okulunda bu yılda yine deneyimle antrenörler miniklere futbolun alfabesini öğretiyor. Antrenörler Metin Aldemir, Orhan Bek, Faruk Kırca, Bülent Sunay, özcan Canbek ve Engin Yıldız sporcularda yakından ilgileniyor.


“HEDEFİMİZ BELLİ”


Dsi Bentspor yaz okulu antrenörlerinden Metin Aldemir “Futbol yaz okulunda bu yılda yetenekli sporcularımız var. Zaten bazıları kış okuluna da devam edecek. Dsi Bentspor olarak hedefimiz Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.