BOLU'DA GÜÇ DEPOLAYACAKLAR

BOLU’DA GÜÇ DEPOLAYACAKLAR
   Selkaspor hentbolcuları dün Bolu’ya giderek 3 günlük kampa girdi. Daha sonra İstanbul’a geçecek olan Betan Adamlar  Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği dörtlü  turnuva da mücadele edecek.  Yeni sezon hazırlıklarını...

 


 


 Selkaspor hentbolcuları dün Bolu’ya giderek 3 günlük kampa girdi. Daha sonra İstanbul’a geçecek olan Betan Adamlar  Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği dörtlü  turnuva da mücadele edecek.


 


 


Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Selkaspor bugün Bolu’ya giderek Kamp çalışmalarına başladı. Güçlü bir kadro ile zorlu sezona hazırlanan Beton Adamlar Cuma günü de Bursa’da Nilüfer ile hazırlık maçı yapmış ve rakibi karşısında ortaya koyduğu etkili oyun ile sezon öncesi umut vermişti.  


Pazar günü izin yapan Selkasporlu hentbolcular dün öğle yemeğinin ardından da otobüsle Bolu’ya giderek 3 günlük kamp çalışmalarına start verdi.


17 Ağustos’ta Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği turnuva maçları öncesi Bolu’da teknik ve taktiğe dayalı saha çalışmaları ile çabukluk ile kuvvete dayalı antrenmanlar yapacak Selka daha sonra İstanbul’a geçecek.


 


DöRTLü TURNUVA VAR


Betan Adamlar Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği dörtlü  turnuva da mücadele verecek. Batman Belediye, Beykoz ve Nilüfer Beleidyesi ile kapışacak temsilcimiz maç temposunu yakalamaya çalışacak.


Ardından bayram izni yapacak olan Beton Adamlar ikinci etap çalışmaları için tekrar ilimizde bir araya gelecek. Beton Adamlar lig öncesi ise yurt dışında da turnuvaya katılarak güçlü rakipler karşısında gücünü görecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.